Δεύτερη ανανέωση ο Λιόλιος για την Καλαμάτα -αύριο η παρουσίαση Ι. Χριστόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/06/2018 09:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/06/2018 09:33
Μετά τον Βασίλη Αθανασόπουλο, η Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες και την παραμονή του Νίκου Λιόλιου. Το σχετικό κείμενο αναφέρει τα εξής:
Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Λιόλιο. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος θα φορέσει την μελανόλευκη φανέλα για 4η σερί σεζόν, υπέγραψε για δυο χρόνια.
«Αποτελεί ιδιαίτερα χαρά για μένα το γεγονός πως θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας της Μαύρης Θύελλας, ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο που η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη και με την σειρά μου να διαβεβαιώσω πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε ο Νίκος Λιόλιος στο fckalamata.gr».
Τέλος, για αύριο στις 6.30 μ.μ. στο Horizon Blu θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου. Ο κορυφαίος Μεσσήνιος τεχνικός αναμένεται θα κάνει γνωστούς και τους άξονες σχεδιασμού και λειτουργίας της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του συλλόγου σε θέματα αγωνιστικής οργάνωσης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις