Δεύτερη οικογένεια Τούρκων προσπάθησε να φύγει παράνομα από την Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 14/08/2019 10:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/08/2019 10:17
Άλλη μια οικογένεια Τούρκων μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, επιχείρησε να φύγει παράνομα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, από αστυνομικούς του εκεί Σταθμού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένα ζευγάρι, ένας 36χρονος και η 35χρονη σύζυγός του, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων τους, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Μόναχο Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο δελτία ταυτοτήτων Αυστριακών Αρχών, ενώ ο 36χρονος και η 35χρονη συνόδευαν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 3 και 6 ετών, για τα οποία υπέδειξαν δύο δελτία ταυτοτήτων Αυστριακών Αρχών, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις