Δημοπρατείται το έργο για το καλντερίμι των Κιτριών

Πρώτη Δημοσίευση: 03/05/2018 10:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/05/2018 10:35
Συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου που αφορά στην αποκατάσταση του παλαιού καλντεριμιού στις Κιτριές προκήρυξε ο Δήμος Δυτικής Μάνης, με συνολικό προϋπολογισμό της μελέτης 72.700 ευρώ.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, που είναι ο Δήμος Καλαμάτας, και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο Καλαμάτας, Αθηνών 99.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 60 ημερολογιακές ημέρες και αυτό χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ. Κύριος είναι ο Δήμος Δυτικής Μάνης, ενώ φορέας κατασκευής ο Δήμος Καλαμάτας.
Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες συντήρησης του παλαιού καλντεριμιού των Κιτριών, που ξεκινά από το βόρειο άκρο της πλατείας του λιμανιού και καταλήγει στην επαρχιακή οδό Καλαμάτας- Κιτριών (στην ιστορική εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου).
Οι διαδικασίες για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και μάλιστα η μελέτη είχε ανατεθεί από το 2015. Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή, λόγω και της τουριστικής επισκεψιμότητας, που συνεχώς αυξάνεται.
Β.Β. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις