Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης: Ψήφισμα για το θάνατο Παναγιώτη Καζολέα

Πρώτη Δημοσίευση: 02/12/2018 10:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/12/2018 10:14
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης, πληροφορούμενο την απώλεια του Τοπικού Συμβούλου και πρώην Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, ενός ιδιαίτερα αγαπητού ανθρώπου της Τοπικής μας Κοινωνίας, Παναγιώτη Παύλου Καζολέα, συνεδρίασε εκτάκτως  την  Παρασκευή 30η Νοεμβρίου 2018, και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Μάνης πληροφορήθηκε με θλίψη την είδηση του αδόκητου θανάτου του Τοπικού Συμβούλου και πρώην Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου, του αγαπητού σε όλη τη τοπική κοινωνία, Παναγιώτη Καζολέα. Η ανιδιοτέλειά του, το βαθύ αίσθημα προσφοράς που τον χαρακτήριζε και το ήθος του, θα αφήσουν δυσαναπλήρωτο κενό στη καρδιά και στη μνήμη των συγγενών, των φίλων, των συγχωριανών του και όλων των Μανιατών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και ομόφωνα αποφασίζει:
  1. Να παραστεί αντιπροσωπία του Δήμου στην εξόδιο ακολουθία με επικεφαλής τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρό του Δημοτικού Συμβουλίου.
  2. Να σταλεί συλλυπητήρια επιστολή στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  3. Αντί κατάθεσης στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις