Διαχωρισμός θέσης μελών της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας όσον αφορά στην ανακοίνωση για το Δημόσιο ΚΤΕΟ

Πρώτη Δημοσίευση: 25/08/2017 10:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/08/2017 10:39
Οι κάτωθι υπογράφοντες (γενικός γραμματέας και μέλη) του Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, σχετικά με την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που δημοσιεύθηκε  στον τοπικό Τύπο την Τρίτη 22 Αυγούστου με θέμα τη λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ Καλαμάτας, δηλώνουμε τα εξής:
Η εν λόγω ανακοίνωση δεν αποτελεί απόφαση του συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ. Είναι πρόταση του προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας, που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προς τα υπόλοιπα μέλη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη πλειοψηφία, ώστε να αποτελέσει κείμενο του συμβουλίου. Ουδέποτε, όμως, έλαβε την πλειοψηφία (όπως πληροφορηθήκαμε και από άλλα δύο μέλη του συμβουλίου), αφού ούτε εμείς υιοθετούμε στο σύνολο το κείμενο που ανακοινώθηκε. Πολύ κακώς ο πρόεδρος κ. Φαββατάς προέβη στην ανακοίνωση, η οποία φαίνεται ότι υπογράφεται και από τη γ. γραμματέα του συμβουλίου.
Η θέση μας, βεβαίως, είναι υπέρ της λειτουργίας του Δημόσιου ΚΤΕΟ που επιβάλλεται να αποκατασταθεί και να αναβαθμιστεί, προκειμένου να μην απαξιώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας καμιάς υπηρεσίας.
Το Δημόσιο ΚΤΕΟ πρέπει να λειτουργεί ανταγωνιστικά στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ.
Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θεωρούμε ότι η περιφερειακή ηγεσία επιθυμεί το κλείσιμο του Δημόσιου ΚΤΕΟ, λειτουργώντας ως εντολοδόχος των ιδιωτικών.
Εν κατακλείδι, είμαστε αντίθετοι με το κείμενο που δημοσιεύθηκε ως ανακοίνωση του Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και δηλώνουμε πως θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί το κύρος του συνόλου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και η νόμιμη λειτουργία του.
Οι υπογράφοντες
Ντιάνα Ασημακοπούλου (γ. γραμματέας Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)
Νίκος Πεφάνης (μέλος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)
Βαγγέλης Σπαράγγης (μέλος Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ)


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις