Διευκρινίσεις για τα Sea Track στο Δήμο Δυτικής Μάνης

Πρώτη Δημοσίευση: 25/07/2019 13:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/07/2019 13:56
Το σχόλιό μας στο φύλλο της Τρίτης που αφορούσε παραλείψεις στα νέα «Sea track» που τοποθετήθηκαν το τελευταίο μήνα στο Δήμο Δυτικής Μάνης, όπως αυτές μας μεταφέρθηκαν από αναγνώστη ΑμεΑ, έφεραν και την άμεση αντίδραση του Δήμου Δυτικής Μάνης.  
Ο ίδιος ο δήμαρχος της περιοχής, Ιωάννης Μαραμπέας, σχολίασε στην ανάρτηση μας: “Καταρχάς εκ μέρους του Δήμου Δυτικής Μάνης ευχαριστώ για την προβολή του σημαντικού αυτού έργου μας. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η αλυσίδα των sea trac στα Ριτσά της Καρδαμύλης, στην παραλία Πανταζή Αγίου Νικολάου και στο Ακρογιάλι Αβίας, είναι ακόμη υπό εξέλιξη, επομένως οι όποιες ελλείψεις διαπιστώθηκαν είναι δικαιολογημένες.  
Στην παραλία της Στούπας, όπου μοναδική εκκρεμότητα είναι η τοποθέτηση κάποιων ενημερωτικών πινακίδων, η χρήση του seatrac γίνεται ήδη άψογα, ενώ έχουν δεσμευτεί και σηματοδοτηθεί δύο παρακείμενες θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ».  
Από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Δυτικής Μάνης για την άμεση απάντηση και ενημέρωση επί του θέματος. Ελπίζουμε, δε, η πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής του Αρχής για τοποθέτηση μηχανημάτων Sea Track να ολοκληρωθεί το συντομότερο, ώστε τις πανέμορφες κυριολεκτικά παραλίες της Μεσσηνιακής Μάνης να έχουν τη δυνατότητα να τις χαίρονται όλοι οι πολίτες. Παράλληλα, να επισημάνουμε προς τους γονείς, ακόμα μια φορά, να ενημερώνουν τα παιδιά τους ότι τα sea track δεν είναι παιχνίδι, αλλά μια πολύτιμη βοήθεια για συνανθρώπους μας. 
Κ.. Γαζ.  
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις