Διευκρινίσεις του Παν. Μπασάκου για τη δήλωση στήριξης από το ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη Δημοσίευση: 17/05/2019 09:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/05/2019 09:19
Ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Παναγιώτης Μπασάκος με αφορμή την ανακοίνωση στήριξης του συνδυασμού του από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στο "Θ":
"Ο συνδυασμός μας δεν αποποιείται τη βοήθεια από κάποιο κόμμα ή κόμματα. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι αυτόματα θα μεταβληθούμε και σε εντολοδόχους πολιτικής σε κανέναν. Ο συνδυασμός μας συγκροτήθηκε από άτομα που αγαπούν την περιοχή μας, χωρίς καμία κομματική στήριξη.
Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και ζητάμε την ψήφο ΟΛΩΝ των δημοτών του Δήμου Δυτικής Μάνης. Η συμπαράστασή τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε, ώστε να δούμε την περιοχή μας, όπως της αρμόζει η ιστορία της, ο πολιτισμός της, το παρελθόν της, αλλά και το μέλλον της".
Να υπενθυμίσουμε ότι σε προχθεσινή ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολούθησε τη λογική των κομματικών χρισμάτων γιατί σέβεται και πιστεύει βαθιά στις αυθεντικές αυτοδιοικητικές διεργασίες που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στις τοπικές υποθέσεις και οδηγούν στη διαμόρφωση αυτοδιοικητικών σχημάτων με συγκεκριμένες θέσεις και προγράμματα για τους Δήμους και τις Περιφέρειες.
Πορευθήκαμε με βάση τη λογική των προγραμματικών συγκλίσεων και συμβάλαμε στη συγκρότηση ευρύτερων συνδυασμών. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου θα γίνουν για πρώτη φορά με το σύστημα της απλής αναλογικής δίνοντας το πρόκριμα για ευρύτερες συγκλίσεις και συνεργασίες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την Αυτοδιοίκηση, τη δημοκρατία και τη συμμετοχή των πολιτών. Στόχος μας πάντα είναι μια ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού".
Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις