Δικαίωση…

Πρώτη Δημοσίευση: 08/06/2019 10:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/06/2019 10:53
Ο αριθμός ψήφων-ρεκόρ που συγκέντρωσε στις περιφερειακές εκλογές ο Στάθης Αναστασόπουλος, τον οποίο θα ζήλευαν ακόμα και υποψήφιοι βουλευτές, αποτελεί προσωπική δικαίωση για τον ίδιο.  
Δεν ήταν λίγα, άλλωστε, όσα συνέβησαν πριν από 5 χρόνια στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και είναι γνωστό σε όλους πώς χάθηκε ο Δήμος Μεσσήνης.  
Αρκετοί είναι αυτοί που δε θα είχαν «κουράγιο» να συνεχίσουν, ωστόσο ο «έμπειρος» αυτοδιοικητικός, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά όπως αποδείχθηκε, επέστρεψε «δριμύτερος».  
Να προσθέσουμε εδώ ότι από πολύ νωρίς έκανε γνωστό ότι δε θα συνεχίσει στο Δήμο Μεσσήνης, αλλά ταυτόχρονα μερίμνησε για την «ομαλή» διαδοχή του, που είχε και ως αποτέλεσμα την απόλυτη συσπείρωση στο πρόσωπο του Γιώργου Αθανασόπουλου, ο οποίος εκλέχθηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.  
Παράλληλα, ο ίδιος τάχθηκε εξ αρχής στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα και οι περισσότερες από 12 χιλιάδες ψήφους που «έλαβε» δείχνουν και τον «αγώνα» που έκανε, αλλά και την καθοριστική συμβολή του στη νίκη του νέου περιφερειάρχη.  
Μένει να δούμε αν ο Στάθης Αναστασόπουλος θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί την Ελένη Αλειφέρη στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας ή θα αναλάβει κάποιο άλλο «χαρτοφυλάκιο» αντιπεριφερειάρχη. 
Κ. Γαζ. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις