Δικογραφία από την Τροχαία για το στημένο τροχαίο στον Αλμυρό

Πρώτη Δημοσίευση: 21/02/2019 09:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/02/2019 09:02
Δικογραφία για το περίεργο περιστατικό με το στημένο τροχαίο στην περιοχή του Αλμυρού σχηματίζει το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας. Το περιστατικό έγινε γνωστό από την ομάδα εθελοντών Μάνης «Γαία» με ανάρτηση στο Facebook, λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ.
Το σκηνικό είχε στηθεί στο μικρό τσιμεντένιο χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο του Αλμυρού και κοντά στο οδόστρωμα.
Φαινόταν σαν μια μηχανή να είναι πεσμένη από τροχαίο και μπροστά της ένα ανθρώπινο ομοίωμα. Όσοι σταμάτησαν, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια κούκλα με γάντια και κουκούλα full face.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το μηχανάκι ήταν παρατημένο εδώ και καιρό, 30 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί το σκηνικό. Μάλιστα, φέρει κανονικά πινακίδας κυκλοφορίας, αν και ξεβαμμένη.
Επίσης, διερχόμενοι οδηγοί μάς ενημέρωσαν ότι περίπου στις 8.30 είδαν στο σημείο τρία αυτοκίνητα με 5-6 άτομα και κάποιους από αυτούς να προσπαθούν να κατεβάσουν κάτι στο σημείο, αναγνωρίζοντας στη συνέχεια την κούκλα από τα ρούχα που της είχαν φορέσει.
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για αρρωστημένη φάρσα ή για «δόλωμα» που αποσκοπούσε αλλού, αλλά την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία.
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις