Διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις 17 Απριλίου η «Δημοτική Πρωτοβουλία» του Θανάση Βασιλόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 07/04/2019 18:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/04/2019 18:56
Στόχος και ρόλος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» δεν είναι μόνο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να ενώσουμε δυνάμεις για έναν ακόμα πιο λειτουργικό Δήμο Καλαμάτας, μια ακόμα πιο εύκολη καθημερινότητα, μια ακόμα καλύτερη ζωή.
Στόχος και ρόλος μας, θεωρούμε ότι είναι και η συμβολή στην αντιμετώπιση σημαντικών  προβλημάτων, καθώς και η ευαισθητοποίηση και παρακίνηση για  συμμετοχή σε δράσεις που  - κυριολεκτικά – σώζουν ζωές.   
Είναι σε όλες και όλους γνωστό ότι  οι ανάγκες σε αίμα, που είναι πάντοτε μεγάλες στη χώρα μας, αυξάνονται ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονική περίοδο.    Ακριβώς γι’ αυτό, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία  για το Δήμο Καλαμάτας», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 17 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι. Στο χώρο του εκλογικού μας κέντρου,   Πολυχάρους  8, (που εκείνη την ημέρα δε θα έχει τα σύμβολα και μηνύματα της παράταξης μας),  θα βρίσκεται συνεργείο αιμοληψίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας του Γ.Ν. Μεσσηνίας, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση του στο σχετικό αίτημα μας.  
 
«Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή της αγάπης προς το συνάνθρωπο»,  τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, «η πρωτοβουλία μας αυτή έχει στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, την ενίσχυση της προσπάθειας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την ενίσχυση της προσπάθειας για τη ζωή.  Καλούμε όλες και όλους να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους, για να πάρουν  μέρος στην αιμοδοσία της  17ης Απριλίου. Η προσφορά αίματος είναι κορυφαία πράξη προσφοράς και  είμαι βέβαιος για τη θετική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία μας».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις