Δράση για την ανάδειξη ποδηλατικού τουρισμού στο Δήμο Μεσσήνης την Κυριακή

Πρώτη Δημοσίευση: 19/07/2019 15:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/07/2019 15:12
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας και ο φορέας ψηφιακής προβολής «Στην ομορφιά που χάνεται», σε κοινή δράση που πραγματοποιείται μεθαύριο Κυριακή 21 Ιουλίου, θα ενισχύσουν την προοπτική του Δήμου Μεσσήνης στην ανάδειξή του σε κατάλληλο προορισμό για τους φίλους του εναλλακτικού τουρισμού. Με εφαλτήριο την πόλη της Μεσσήνης θα καταγραφεί μεγάλη διαδρομή κατάλληλη για ποδήλατο, που θα περιλαμβάνει χωριά της περιφέρειας Αριστομένη και Τρικόρφου, αλλά και τμήμα του Δήμου Κυπαρισσίας, συνολικής χιλιομετρικής απόστασης περίπου 150 χιλιόμετρα.
Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι γεμάτη από εκπληκτικές εναλλαγές τοπίων και χρωμάτων, δίνοντας και τη δυνατότητα της επίσκεψης στα πολλά και διάσπαρτα στην περιοχή πολιτιστικά μνημεία, ενώ παράλληλα όλα αυτά τα ημιορεινά και ορεινά χωριά προσφέρονται για βιωματικό τουρισμό (ελαιοτριβεία - μονάδες τυποποίησης-αγροκτήματα κ.λπ.).
Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχουν ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος και ο Γιάννης Λάσκαρης. Η δράση είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική διάσχιση του Δήμου Μεσσήνης με ποδήλατο. Ως σημείο εκκίνησης έχει ορισθεί ο κόμβος της Μεσσήνης (7.00 το πρωί). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 27210 93076 και 6945 568387, ενώ ηλεκτρονικά στο [email protected].Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις