Δυνατή παρουσία του Δήμου Τριφυλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT στο Μιλάνο! (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 04/04/2017 18:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/04/2017 18:28
Δυνατή είναι η παρουσία του Δήμου Τριφυλίας στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT στο Μιλάνο! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού στην Ιταλία και μία από τις μεγαλύτερες διεθνώς. Ήδη από προχθές, πρώτη μέρα της λειτουργίας της για το κοινό, η επισκεψιμότητα άγγιξε τα 100.000 άτομα.
Τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, καθώς ο Δήμος Τριφυλίας, που φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απέσπασε ευμενή σχόλια και κέρδισε το ενδιαφέρον των Ιταλών που περιηγήθηκαν στην έκθεση.
Την αποστολή του Δήμου Τριφυλίας απαρτίζουν ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέας Μπουγάς, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κατσούλας, ο οποίος ομιλεί άπταιστα την ιταλική γλώσσα και η γραμματέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, δημοτική υπάλληλος Φωτεινή Στυλιανού, η οποία είναι και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Δήμου Τριφυλίας.
Ο Δήμος Τριφυλίας διανέμει ενημερωτικά φυλλάδια στην ιταλική γλώσσα, σελιδοδείκτες, ενώ έχει για κεράσματα παραδοσιακά παστέλια σε ατομικές συσκευασίες και ελαιόλαδο, επίσης σε συσκευασίες με ετικέτες!
Χθες έγινε και σειρά διμερών επαφών με ανθρώπους του τουρισμού της Ιταλίας, ενώ εντυπωσιακή είναι και η παρουσία επιχειρήσεων της Τριφυλίας, που κάνουν γνωστές τις ομορφιές, την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν οι τουριστικές επιχειρήσεις της.
Πολλοί, δε, Ιταλοί επέδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον για διακοπές στην Τριφυλία και, μάλιστα, προχώρησαν σε ηλεκτρονικές κρατήσεις, ενώ μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία ζήτησαν επιπλέον στοιχεία και πληροφορίες, ώστε να συζητήσουν το πλαίσιο συνεργασιών με τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.


Του Ηλία Γιαννόπουλου
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις