Δύο βραβεία για τo Elite City Resort στα Greek Travel Awards

Πρώτη Δημοσίευση: 20/02/2019 12:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/02/2019 12:33
Σημαντικές διακρίσεις σε μία από τις πιο δυναμικές τουριστικές αγορές, τη σκανδιναβική, απέσπασε το Elite City Resort, κατακτώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best City Resort και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best City Hotel, στα Greek Travel Awards.
Οι σκανδιναβικές χώρες βράβευσαν τα καλύτερα ξενοδοχεία και προορισμούς και η απονομή έγινε στη φημισμένη αίθουσα απονομής των βραβείων Νόμπελ, στο “Golden Hall” του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, στις 14 Φεβρουαρίου.
Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Προορισμών στη σκανδιναβική αγορά. Πρόκειται για ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της χώρας.
Η διοργανώτρια εταιρεία, North Events, ειδικεύεται στην προώθηση και την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, κυρίως στη σκανδιναβική αγορά εδώ και 10 χρόνια. Ναυαρχίδα της δράσης της οι αποκλειστικές εκθέσεις τουρισμού και γαστρονομίας “Grekland Panorama” στη Στοκχόλμη, που διοργανώνει από το 2014, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.
Οι βραβεύσεις κινήθηκαν σε δύο άξονες. Ο πρώτος ανέδειξε τα καλύτερα στο είδος τους ξενοδοχεία, στις κατηγορίες Boutique Hotel, Luxury Hotel / Resort, All- inclusive Hotel / Resort, Hotel Residences, City Hotel, Beach Hotel/ Resort, Spa Hotel / Resort, Lifestyle & Sports Hotel Resort, Adults only Hotel / Resort, Eco- friendly Hotel / Resort, Design Hotel, Family Hotel, Best Chain Hotel. O δεύτερος επισφράγισε τους τόπους που έχουν κερδίσει το καλύτερο perception ως αγαπημένοι προορισμοί για οικογένειες, νησιωτικοί προορισμοί, city destinations, προορισμοί γαστρονομίας, life & spots, γνωστοί για τις καλύτερες παραλίες, για yachting, αλλά και για οικολογικό, adventure τουρισμό.
Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν ο Τάκης Φιλιππόπουλος, πρώην εμπορικός διευθυντής του tour operator Apollo και αντιπρόεδρος του tour operator Kuoni. Την επιτροπή απάρτισαν διακεκριμένα στελέχη του τουρισμού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Σκανδιναβίας. Η διαδικασία της ψηφοφορίας προέβλεπε ποσοστό 50% των ψήφων από το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, που ξεκίνησε να ψηφίζει από τις 30 Νοεμβρίου, και το υπόλοιπο 50% από τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αρωγοί των πρώτων Greek Travel Awards ήταν οι μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί Reis και Vagabond. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις