Είδες η ΔΕΗ; Έρεβος

Πρώτη Δημοσίευση: 08/02/2019 11:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/02/2019 11:59
Αίσχος, ντροπή, ανικανότητα, αδιαφορία, ξεφτίλα, «σας γράφουμε στα παλιά μας παπούτσια» είναι κάποιες λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν τη στάση της ΔΕΗ, τους δύο τελευταίους μήνες περίπου, στην οδό Γ. Παπανικολάου και στην περιοχή γύρω από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας στην Παραλία, με το να έχουμε στη χρονική αυτή διάρκεια τέσσερις έως πέντε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, δύο με τρεις νύχτες.
Είμαστε σαν «τυφλοπόντικες» αυτές τις νύχτες και δεν μπορούμε να ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας, γιατί παντού υπάρχει σκοτάδι, ενώ πολλές φορές επιστρατεύονται και οι προβολείς του Δημοτικού Σταδίου.
Με το πρώτο μπουμπουνητό, με την πρώτη αστραπή, με την πρώτη καταιγίδα, σκοτάδι απόλυτο στην περιοχή. Πριν από τα Χριστούγεννα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το διευθυντή της περιοχής ΔΕΗ Καλαμάτας (ο οποίος τυχαία μένει στην εν λόγω περιοχή), μου απάντησε ότι στη Γερμανία υπάρχουν δρόμοι που είναι θεοσκότεινοι. Του ανταπάντησα ότι το θέμα αυτό δε με ενδιαφέρει και εγώ ζω στην Ελλάδα και θέλω το φως τη νύχτα στην περιοχή μου.
Επίσης, για το θέμα αυτό βλέπω αδιαφορία από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος δεν πιέζει τη ΔΕΗ για μόνιμη αποκατάσταση της βλάβης. Ας φροντίσουν, λοιπόν, οι δημοτικοί άρχοντες την περιοχή, ας διαμαρτυρηθούν στη ΔΕΗ. Γιατί ο λαός θα τους τιμωρήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η μόνη άμυνα των πολιτών για το θέμα αυτό είναι η προσφυγή τους στο Συνήγορο του Πολίτη και σε άλλα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, καθώς και σε αγωγές εναντίον της ΔΕΗ, για το έρεβος που προσπαθεί να μας επιβάλει η επιχείρηση.
Θανάσης Αγγελακάκης
ΔημοσιογράφοςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις