Είχε κρύψει την ηρωίνη στο μπουφάν της γυναίκας του

Πρώτη Δημοσίευση: 26/06/2013 19:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/06/2013 19:32
Στο μπουφάν της νεαρής συζύγου του είχε κρύψει ένας νεαρός τοξικομανής σημαντική ποσότητα ηρωίνης και χθες κρίθηκε ένοχος για δεύτερη φορά από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Το περιστατικό συνέβη το Φεβρουάριο του 2005 και, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεαρός διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή της Λάμπαινας. Τον περίμεναν και όταν εμφανίσθηκε με το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε και  η γυναίκα του, τους σταμάτησαν.
Πάνω του δε βρήκαν κάτι, αλλά στο μπουφάν που φορούσε η γυναίκα του βρήκαν 50,3 γραμμάρια ηρωίνης. Σε έρευνα στο σπίτι τους εντόπισαν και 0,8 γραμμάρια χασίς.
Όπως είπε ο ίδιος στην απολογία του, προμηθεύτηκε την ηρωίνη αντί 400 ευρώ, προκειμένου να μην αγοράζει συνέχεια και πως τη χρειαζόταν για ιδία χρήση. Προσκόμισε έγγραφα πως πλέον παρακολουθεί πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ και είναι καλά.
Από το Τριμελές Εφετείο είχε δικασθεί σε 4 χρόνια φυλάκισης και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ. Χθες το Πενταμελές μείωσε την ποινή στους 18 μήνες φυλάκισης με 3ετή αναστολή.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις