Εγκαινιάστηκε ο Βιολογικός του τέως Δήμου Αετού στο Κοπανάκι

Πρώτη Δημοσίευση: 11/08/2017 11:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/08/2017 11:12
Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για το Κοπανάκι και τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αετού, αφού με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Βιολογικού Καθαρισμού τέως Δήμου Αετού. Του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου υποδομής της περιοχής! Έργου πνοής για το Κοπανάκι και τις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Αετού. Έργου που προστατεύει το περιβάλλον και βελτιώνει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων!
Το έργο του δικτύου αποχέτευσης Κοπανακίου και της Κεντρικής Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων τέως Δήμου Αετού μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, αλλά όταν υπάρχει βούληση, γνώση, μεθοδικότητα, συντονισμένες παρεμβάσεις, επιμονή και πίστη στην υλοποίηση του οράματος, κάθε δυσκολία ξεπερνιέται και το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την προσπάθεια, τον κόπο, την αγωνία και τον αγώνα!
Αυτό ακριβώς συνέβη με το έργο αυτό, το οποίο πίστεψε και μόχθησε για την υλοποίησή του η Δημοτική Αρχή Αετού της περιόδου από το 2004 μέχρι το 2010 με δήμαρχο το Δημήτρη Δριμή.
Ο ίδιος σε άρθρο του στο χθεσινό φύλλο του «Θ» αναφέρθηκε συνοπτικά στο ιστορικό του έργου. Χθες, τελέστηκαν τα εγκαίνια της Κεντρικής Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων τέως Δήμου Αετού στο Κοπανάκι. Στη σπουδαιότητα του έργου αναφέρθηκαν σε χαιρετισμούς τους ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας. Εκπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας έκανε σύντομη παρουσίαση της λειτουργίας του Βιολογικού, που είναι compact, σύγχρονος, υψηλής τεχνολογίας, χωρίς θορύβους και οσμές, με εφεδρείες, δυνατότητα επέκτασης και χαμηλό κόστος λειτουργίας.
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις