Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στην Καλαμάτα με σύνθημα «Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς»

Πρώτη Δημοσίευση: 07/11/2019 19:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/11/2019 19:25
Με σύνθημα «Ζήσε την εμπειρία της προσφοράς» και με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων - δημοτών της Καλαμάτας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής (Αντωνοπούλου 12) στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η Εθνική Ασφαλιστική και η Affidea καλούν τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος με την προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού για τη ζωή του ανθρώπου και παράλληλα τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν τους φορείς στην εκστρατεία τους για τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.
Στο πλαίσιο αυτό θα δοθεί σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες ως επιβράβευση και αναγνώριση για την συμμετοχή τους ένα δωρεάν πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου που θα διενεργηθούν στο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στην Καλαμάτα.
 
Προσοχή πριν από την αιμοδοσία
•Να έχει μεσολαβήσει διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών από την προηγούμενη αιμοδοσία
•Να είμαστε απολύτως υγιείς
•Να μην ακολουθούμε φαρμακευτική αγωγή
•Οι γυναίκες να μην αιμοδοτούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή της εμμήνου ρύσεως
•Να έχουμε πάρει ελαφρύ πρωινό
•Να είμαστε ξεκούραστοι και να μην έχουμε ξενυχτήσει
•Να μην έχουμε καταναλώσει αλκοόλ τις προηγούμενες 24 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Εθνική Ασφαλιστική T. 27210 26088Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις