Εθελοντικός καθαρισμός ακτής στην ανατολική παραλία Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 19/06/2019 19:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/06/2019 19:25
Με δεδομένη την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειας για ευαισθητοποίηση των πολιτών και των παιδιών σε θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, την προσεχή Παρασκευή, 21 Ιουνίου, στις 9.00 το πρωί, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας οργανώνει, σε συνεργασία με τη HELMEPA και την υποστήριξη των Summer Camp του Μεσσηνιακού Γ.Σ. – Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, των ναυτικών αθλητικών συλλόγων ΑΙΟΛΟΣ – ΝΟΚ, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Νομού  Μεσσηνίας «Η ΥΠΟΜΟΝΗ», του Kalamata Dive Center και του 6ο Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, καθώς και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, εθελοντικό καθαρισμό ακτής, στην ανατολική παραλία Καλαμάτας έναντι καταστήματος ALPHA BANK, έναντι εγκαταστάσεων ΝΟΚ, καθώς και βυθού προλιμένα.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αναδειχθεί ο υψηλός βαθμός ευαισθητοποίησης των πολιτών και η περαιτέρω ενεργοποίηση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετέχουν ενεργά στην εθελοντική αυτή περιβαλλοντική δράση.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται ενημερωτικό περίπτερο για θέματα Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και Ακτών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος HELMEPA και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις