Εκδήλωση του ΠΑΜΕ για όσα έγιναν στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Πρώτη Δημοσίευση: 26/03/2019 15:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/03/2019 15:44
Όλοι στη συζήτηση των  σωματείων  την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο REX
Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία των Παναγόπουλου (ο κύριος 8.000 ευρώ) - Κιουτσούκη - Βασιλόπουλου - Καραγεωργόπουλου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.
Σε αυτό συντάσσεται και ο Πρόεδρος του ΕΚ Καλαμάτας (στέλεχος της Ν.Δ. που μετακομίζει στο ΠΑΣΟΚ). Όπως και οι υπόλοιπες δυνάμεις ΝΔ, ΛΑΕ στο Ε.Κ.  Καλαμάτας. Μέσα στα σωματεία κτίζουνε καριέρες - Να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες.
 Μιλούν τάχα για δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες:
•         Αυτοί που φοβούνται την παρουσία των εργαζομένων και των μελών της ΓΣΕΕ, και καλούν την αστυνομία, τα ΜΑΤ, ζητούν εισαγγελείς για να τους προστατέψουν από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους και τελικώς βαφτίζουν τους εργαζόμενους ως "τραμπούκους" και τους τραμπούκους ως "εργαζόμενους". Είναι αυτή η ηγεσία που έφερε μπράβους και ποινικούς σε όλες τις συνδικαλιστικές διαδικασίες! Τέτοιες διαδικασίες έκαναν για δύο βδομάδες και στην Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Υπάλληλων, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τους εργοδότες στις γραμμές των σωματείων.
•         Αυτοί που 4 μέρες ήταν κλεισμένοι μέσα στα πολυτελή τους ξενοδοχεία, τρωγόπιναν καθημερινά και δεν συγκαλούσαν ούτε τεχνικές και οργανωτικές γραμματείες, ούτε καν το ΔΣ της ΓΣΕΕ που επανειλημμένα, μέχρι και με εξώδικο, τους καλούσαν να πραγματοποιήσουν οι δυνάμεις της ΔΑΣ.
Όλοι, λοιπόν, στη συζήτηση που πραγματοποιούν τα σωματεία την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου REX.
Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας, Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδ. Τομέα Ν. Μεσσηνίας, Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Ν. Μεσσηνίας.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις