Εκρήξεις με νεκρούς και τραυματίες στη Βοστώνη (βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 16/04/2013 00:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/04/2013 00:12

Τουλάχιστον δύο νεκροί και 23 τραυματίες είναι ο απολογισμός από τις δύο εκρήξεις κοντά στη γραμμή του τερματισμού του Μαραθώνιου της Βοστώνης, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. 
 
Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος  ενημερώθηκε για τις εκρήξεις, έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις δύο εκρήξεις.

Η αστυνομία βρήκε "αρκετούς εκρηκτικούς μηχανισμούς" στην πόλη της Βοστώνης (Μασαχουσέτη βόρειο-ανατολικά),  μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, επικαλούμενο αξιωματούχους της πόλης. Ο Μαραθώνιος της Βοστώνης διευκρίνισε στη σελίδα του στο Facebook ότι οι δύο εκρήξεις προκλήθηκαν από βόμβες, χωρίς όμως να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών του.
   
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης νοσηλεύονται 19 θύματα της έκρηξης στις μονάδες εντατικής θεραπείας, πληροφορίες όμως σχετικά με την κατάσταση τους δεν ήταν άμεσα διαθέσιμες, δήλωσε μια εκπρόσωπος.
   
Όπως ενημέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, όπως και οι Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν στο μαραθώνιο της Βοστώνης είναι καλά στην υγεία τους.
 
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις