Ελένη Αλειφέρη: «Είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους, ενώνω τη φωνή μου μαζί τους στο δίκαιο αίτημά τους»

Πρώτη Δημοσίευση: 15/02/2019 11:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/02/2019 11:33
«Είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Καλαμάτας, ενώνω τη φωνή μου μαζί τους στο δίκαιο αίτημά τους για καταπολέμηση της παραβατικότητας και επαναφορά της ασφάλειας σε κάθε χωριό, γειτονιά, δρόμο του Δήμου μας» ανέφερε από την πλευρά της η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτεύουσα Δύναμη», υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη.
Και συμπλήρωσε για το όλο θέμα: «Η έξαρση της παραβατικότητας στην περιοχή από τον Άγιο Φλώρο μέχρι και το Ασπρόχωμα είναι μια πραγματικότητα που γνωρίζω προσωπικά και όλοι βιώνουμε. Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) παράσταση διαμαρτυρίας των εκπροσώπων των κατοίκων των χωριών του Δήμου Καλαμάτας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Εισαγγελία Καλαμάτας είναι μια απόλυτα λογική ενέργεια.
Ως υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας ενώνω τη φωνή μου με τους κατοίκους, τονίζοντας ότι, όσο παραμένει η αίσθηση ανασφάλειας και ο φόβος στους κατοίκους του πολύ σημαντικού αυτού τμήματος του Δήμου μας, εμποδίζεται η αρμονική συμβίωση και η παραγωγική – κοινωνική - πολιτιστική δραστηριοποίηση των ανθρώπων, απειλείται ρήξη του κοινωνικού ιστού με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την κοινωνία.
Το κράτος και τα αρμόδια όργανά του οφείλουν να εξασφαλίσουν τις συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων, λαμβάνοντας μέτρα για την εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας. Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στο υπέρτατο αγαθό της ασφάλειας, το οποίο διασφαλίζεται με την επιβολή και την τήρηση του νόμου από τους κρατικούς φορείς».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις