Ελεύθερος με όρους 49χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 16χρονη

Πρώτη Δημοσίευση: 27/03/2019 08:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/03/2019 08:29
Για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, τελεσθείσα από δράστη που συνοικούσε με ανήλικο που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά όχι τα 18, κατηγορείται ένας 49χρονος άντρας για τη 16χρονη κόρη της φίλης του με την οποία συζούσε. Το περιστατικό είχε συμβεί το Αύγουστο του 2017, αλλά ο 49χρονος αρνείται ότι έχει πειράξει το κορίτσι.
Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα του κοριτσιού 10 μέρες μετά το περιστατικό. Σύμφωνα με την καταγγελία, κάποια στιγμή που έλειπε η μητέρα από το σπίτι που έμεναν ο 49χρονος πήγε στο κρεβάτι της 16χρονης και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις.
Ο 49χρονος ισχυρίζεται ότι την προηγούμενη μέρα είχε τσακωθεί έντονα με τη μητέρα του κοριτσιού και είχαν χωρίσει. Αυτός πιστεύει ότι είναι ο λόγος που γίνονται όλα.
Χθες απολογήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφασίσθηκε να αφεθεί ελεύθερος, αφού όμως του απαγορεύθηκε να προσεγγίζει το θύμα σε απόσταση 20 μέτρων, η έξοδος από τη χώρα και ορίσθηκε η εμφάνισή του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Ο δικηγόρος του Χάρης Μάραντος αμέσως μετά δήλωσε: «Θεωρώ πως στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως εξαρχής λάμπει η πάσα αλήθεια, καθώς ο εντολέας μου ουδέποτε έκανε την κίνηση για την οποία κατηγορείται. Κάτι τόσο αισχρό δε συνάδει σε καμία περίπτωση με το χαρακτήρα του, καθώς πρόκειται για έναν τίμιο άνθρωπο και εξαιρετικό οικογενειάρχη. Από το σύνολο της δικογραφίας προέκυψε σαφέστατα η καθαρότητα του εντολέα μου, αλλά και όλες οι αναλήθειες των καταγγελιών εναντίον του».
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις