Ελ. Αλειφέρη: «Αν και διαφωνούσαμε με την απλή αναλογική, κάναμε πράξη τη φιλοσοφία της»

Πρώτη Δημοσίευση: 21/09/2019 11:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/09/2019 11:23
Στα όσα αναφέρονται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνεργασία της παράταξής της με αυτή του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, μίλησε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη, επικεφαλής της “Πρωτεύουσας Δύναμης”.
Όπως τόνισε, έφτασε να διαβάζει μέχρι και για "πολιτική ύβρη". Επ' αυτού, ξεκαθάρισε ότι όσοι κάνουν την επίθεση είναι υποστηρικτές της απλής αναλογικής. Προεκλογικά έπαιρναν θέση υπέρ των συνεργασιών, τώρα όμως η στάση τους αποκαλύπτει ασυνέπεια απέναντι στις προεκλογικές τους αναφορές. Αντίθετα η ίδια, πρόσθεσε, ενώ εξαρχής ήταν κατά της απλής αναλογικής, δείχνει στην πράξη και μετεκλογικά τη βούλησή της να συνεργαστεί για την εύρυθμη διοίκηση του Δήμου.
Πρόσθεσε ακόμη ότι από τη στιγμή που ο εκλογικός νόμος ήταν δεδομένος, αλλά το ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα των εκλογών, ο συνδυασμός της προσπάθησε να κάνει πράξη τη φιλοσοφία της απλής αναλογικής και να συνεργαστεί με δυνάμεις που ανήκουν πιο κοντά στις πολιτικές της θέσεις.
Χαρακτήρισε, δε, ως "καιροσκόπους" όσους προεκλογικά "ορκίζονταν" στις "αρετές του συστήματος με το οποίο έγιναν οι εκλογές και μετεκλογικά κατακρίνουν κάθε πρόθεση συνεργασίας και συνεννόησης.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις