Εμπλουτισμός ηλεκτρονικού εξοπλισμού με δωρεά του Ιδρύματος «Καρέλια» στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 26/10/2019 11:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/10/2019 11:02
Στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας προστέθηκαν τέσσερις καινούριοι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τέσσερις καινούριοι προβολείς (projectors) που θα βοηθήσουν στην εξοικείωση των μαθητών και μαθητριών με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών και θα εμπλουτίσουν την παιδαγωγική διαδικασία. Αποτελούν προσφορά του Ιδρύματος «Γεωργίου και Βικτώριας Καρέλια», που με αυτό τον τρόπο έδειξε έμπρακτα τη συνεισφορά του στην προαγωγή της Παιδείας. Τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό παρέλαβαν από το χώρο της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια» εκ μέρους του προσωπικού του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας ο διευθυντής Αναστάσιος Ζόμπολας, η υποδιευθύντρια Ελένη Βασιλοπούλου και η δασκάλα Πληροφορικής Όλγα Στεφανοπούλου.
Στο χώρο του εργοστασίου τούς υποδέχτηκε εγκάρδια η κα Βίκυ Καρέλια, που συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς για θέματα αγωγής της νεολαίας.
Όλοι δε οι εργαζόμενοι και οι γονείς του σχολείου ευχαριστούν το Ίδρυμα «Καρέλια» και προσωπικά την κα Καρέλια για την προσφορά της.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις