Ενδιαφέρον Χρ. Αρχοντή για Δήμο Καλαμάτας έπειτα από πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Πρώτη Δημοσίευση: 16/10/2018 19:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/12/2018 20:07
Δεν επιβεβαιώνονται τα σενάρια που ήθελαν στην κούρσα να μπαίνει και ο Γ. Σκαλαίος
 
Καθημερινά θα μπορούσε πλέον να πει κανείς ότι εμπλουτίζεται με ονόματα το πολιτικό σκηνικό, όσον αφορά στο Δήμο Καλαμάτας, ενώ όλα τα κόμματα βρίσκονται σε αναβρασμό για τους υποψηφίους τους.
Το ενδιαφέρον του για το Δήμο Καλαμάτας, έπειτα από επίσημες προτάσεις που έχει δεχθεί, τόσο από το ΚΙΝΑΛ πρώτα όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια, επιβεβαίωσε ερωτώμενος από το «Θάρρος» ο δικηγόρος Χρήστος Αρχοντής. Παράλληλα, υπάρχει πρόταση στο πρόσωπό του και για το Δήμο Δυτικής Μάνης από το ΚΙΝΑΛ.
Από την άλλη πλευρά, αρνητική ήταν η απάντηση του πρώην δημάρχου Θουρίας, Γιώργου Σκαλαίου, για τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για το Δήμο Καλαμάτας και να έχει δεχτεί πρόταση. 
 
 
 
Προτάσεις
Οι τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι αρχικά ο κ. Αρχοντής δέχτηκε πρόταση από το ΚΙΝΑΛ για να είναι υποψήφιος στο Δήμο Καλαμάτας. Ακολούθως η πρόταση αυτή ενισχύθηκε και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αρχοντή, μας επιβεβαίωσε ότι πράγματι έχει δεχτεί πρόταση από στελέχη αρχικά του ΚΙΝΑΛ και ακολούθως του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είναι κάτι που και τον ενδιαφέρει και τον απασχολεί.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, είναι κάτι που χρειάζεται πολλή σκέψη και πρόκειται για μια απόφαση που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.
 
Ευελιξία στο ψηφοδέλτιο
Ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που θα τον οδηγήσουν σε τελική απόφαση αφορά στην ευελιξία του υποψηφίου για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, καθώς ο κ. Αρχοντής πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει πολυσυλλεκτικότητα.  Αυτό, βέβαια, ενισχύεται και από το γεγονός ότι ο «Κλεισθένης» πλέον δε δίνει τόσες υπερεξουσίες όσες έχει ένας σημερινός δήμαρχος, θα είναι αρκετά αποδυναμωμένος και αν δεν έχει δυνατή και ενωμένη ομάδα, τα προβλήματά του θα ξεκινήσουν από πολύ νωρίς.
 
Της Βίκυς Βετουλάκη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις