Ενημερωτική εκδήλωση για «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων» από το Επιμελητήριο

Πρώτη Δημοσίευση: 20/01/2019 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/01/2019 10:45
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων» διοργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (πλατεία 23ης Μαρτίου).
Η ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή το δρα Δημήτριο Καμπούρη, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικού επιστήμονα σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, εστιάζει στην παρουσίαση του θέματος της βιωσιμότητας και των εργαλείων παρακολούθησής της. Στην προληπτική αναδιάρθρωση, η οποία αναφέρεται στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην επιχείρηση σε πρώιμο στάδιο πριν εμφανιστούν σημεία αφερεγγυότητας. Στο θέμα της ρευστότητας που εξετάζεται υπό συνθήκες έντονης πιστωτικής ασφυξίας και στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής της πολιτικής του κεφαλαίου κινήσεως.
Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία FBS (Financial Business Systems) με θέμα «Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Νομού Μεσσηνίας».
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις