Ενημερωτική εκδήλωση για το “Open Mall Kyparissias” την Πέμπτη

Πρώτη Δημοσίευση: 10/11/2019 09:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/11/2019 09:13
Ενημερωτική εκδήλωση για το “Open Mall Kyparissias” διοργανώνει την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, στις 20.30 το βράδυ στον Πολυχώρο εκδηλώσεων «Εν Πλω» στην παραλία Κυπαρισσίας, ο Εμπορικός Σύλλογος.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, την Πέμπτη 14/11/2019 και ώρα 20.30, στον Πολύχωρο εκδηλώσεων “Εν Πλω” στην Παραλία Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο του εγκριθέντος προγράμματος ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020 “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Κυπαρισσίας”, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ψηφιακής πλατφόρμας από υποψήφια εταιρεία για συνεργασία με το σύλλογό μας και όσον αφορά στο ιδιωτικό σκέλος του προγράμματος “Open Mall Kyparissias”.
Βασικός στόχος της δημιουργίας και λειτουργίας “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου” (ΑΚΕ) στην πόλη μας, αποτελεί η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν καθώς και του συνόλου των επιχειρήσεων της Κυπαρισσίας. Η Πλατφόρμα Ενίσχυσης Τοπικής Επιχειρηματικότητας που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο της παρουσίασης, θα αποτελεί το κεντρικό σημείο πρόσβασης των καταναλωτών στις δημοσιευμένες πληροφορίες του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Κυπαρισσίας. Η απόκτηση της πλατφόρμας προβλέπεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, καθώς και στην εδραίωση της ανοικτής αγοράς ως ελκυστικού προορισμού για τους καταναλωτές, μέσω του εμπλουτισμού της εμπειρίας του πολίτη με στοιχεία που συνηθίζει να βρίσκει σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα.
Στην επικείμενη παρουσίαση, η εταιρεία PublicOTA θα αναπτύξει τον τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε να πετύχει το βασικό και μόνιμο στόχο που είναι η αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσω στοχευμένων δράσεων προώθησης και ενημέρωσης. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας η πόλη να είναι ενεργή 365 μέρες το χρόνο και όλες τις ώρες, με δραστηριότητες και εκδηλώσεις συνολικού ενδιαφέροντος για τους δημότες και τους επισκέπτες, όπου και αν βρίσκονται στο κόσμο, εντός ή εκτός πόλης, εντός ή εκτός Ελλάδας.
Καλούνται τα μέλη μας αλλά και όποιος άλλος το επιθυμεί να παραβρεθεί στην παρουσίαση αυτή, όπου ο καθένας θα μπορέσει να ενημερωθεί, να εκφραστούν απορίες και να ακολουθήσει μια εποικοδομητική συζήτηση».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις