Ενστάσεις Ν. Πατσαρίνου στην επιλογή του Γ. Δέδε

Πρώτη Δημοσίευση: 26/11/2018 08:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/12/2018 11:49
Στρατιώτης αλλά με… φωνή και άποψη αποδεικνύεται ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νίκος Πατσαρίνος. Πέρα από την ξεκάθαρη θέση που έχει δημοσιοποιήσει εναντίον της κυβερνητικής απόφασης να προχωρήσει το έργο ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις προηγούμενες ημέρες εξέφρασε και την άποψή του για τις επιλογές του κόμματός του στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.
Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος» με την Τόνια Μεγρέμη, όπου φιλοξενήθηκε, προχθές, αρχικά αναφέρθηκε στην αναβληθείσα συνεδρίαση του ΠεΣυ και στα όσα καταλόγισε η Αντιπεριφερειάρχης κα .Νικολάκου στην αντιπολίτευση, με αφορμή την αποχή των μελών της από την συνεδρίαση της Τετάρτης.
Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτημα, για το πως βλέπει ο ίδιος την υποψηφιότητα του κ. Δέδε – με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τόνισε πως έχει ενστάσεις για την απόφαση αυτή, αλλά είναι σεβαστή.
 "Εμείς λειτουργούμε συλλογικά. Η απόφαση για τον κ. Δέδε προφανώς έχει να κάνει με απόφαση των κεντρικών οργάνων. Είναι σεβαστή αλλά εγώ έχω τις ενστάσεις μου και τις διαφοροποιήσεις μου για ορισμένα ζητήματα. Πιστεύω, πως θα μπορούσε να ληφθεί πολύ περισσότερο υπόψη η αυτοδιοικητική παρουσία του καθενός και η λειτουργία των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο την τελευταία τετραετία, ανέφερε.
Ερωτηθείς για το εάν νιώθει. πως παραγκωνίστηκε στην όλη διαδικασία επιλογής του κόμματος, δήλωσε: "Ουδείς αναντικατάστατος. Κανείς δεν παραγκωνίζεται. Θέλω να ελπίζω πως η παρουσία του κ. Δέδε θα είναι πολύ καλύτερη από την παρουσία της δική μας παράταξης στο ΠεΣυ. Αυτό μένει να το δούμε. Έχω τις διαφοροποιήσεις μου, αλλά τοποθετήθηκα μέσα στα συλλογικά όργανα. Εύχομαι ο κ. Δέδες να πάει καλύτερα από εμάς και να κερδίσει την πρώτη θέση, αξιοποιώντας το εργαλείο της απλής αναλογικής".
Τέλος όπως μας γνωστοποίησε ο κ. Πατσαρίνος. δεν θα συστρατευθεί στο πλευρό του κ. Δέδε, καθώς δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις