Εντυπωσιακή είσοδος στην Καλαμάτα για περισσότερες από 50 μηχανές Harley Davidson (φωτογραφίες & βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 05/10/2017 19:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/10/2017 19:40
Τραβώντας τα βλέμματα των εκατοντάδων περαστικών τόσο με την εμβληματική τους παρουσία όσο και με τον εκκωφαντικό τους θόρυβο, αφίχθησαν λίγο μετά τις 7 το βράδυ της Πέμπτης , περισσότερες από 50 μηχανές Harley Davidson.  Η  εντυπωσιακή αυτή επίσκεψη στην Καλαμάτα γίνεται με αφορμή την δραστηριότητα  «1.000 Miglia»  του Harley Owners Group(HOG), που αποτελεί το επίσημο club ιδιοκτητών Harley-Davidson® και θα πραγματοποιηθεί φέτος από 5-8 Οκτωβρίου στη Δυτική Πελοπόννησο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δ. Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας, με κέντρο εξόρμησης την πόλη της Καλαμάτας. Τις περισσότερες από 50 μηχανές που αφού διέσχισαν μαγευτικές διαδρομές της Πελοποννήσου περνώντας από το Άστρος, το Λεωνίδιο και άλλα παραθαλάσσια χωριά, το Μυστρά, τον Πάρνωνα και έφθασαν στην Καλαμάτα λίγο πριν τις 7 το βράδυ τις υποδέχθηκε  ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικοί λάτρεις της μάρκας στην πλατεία δημαρχείου, πίσω από το ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας.
Την Παρασκευή 6/10 θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στο Γύθειο Λακωνίας μέσω της Καρδαμύλης, Στούπας και άλλων γραφικών χωριών της Μεσσηνιακής Μάνης ενώ μετά τις εκδρομές θα ακολουθήσει βραδινή έξοδος στην πόλη.
Το Σάββατο 7/10 η εκδρομή θα ξεκινήσει με κατεύθυνση το κάστρο της Μεθώνης, περνώντας από Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γιάλοβα, Πύλο και άλλα παραλιακά χωριά της Μεσσηνίας.
To Σάββατο 8/10 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί live στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, που διοργανώνεται από την αντιπροσωπεία Harley-Davidson® Athena, με τους καταπληκτικούς Sober on Tuxedos.
 
Video: 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις