Επένδυση στα σκαριά για καλλιέργεια φυτών στον Ταΰγετο

Πρώτη Δημοσίευση: 09/01/2018 18:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/01/2018 18:41
Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται να ξεκινά το 2018 για την Αλαγονία και τα χωριά του Ταϋγέτου. Όπως ανακοινώθηκε, το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε χθες επιστήμονας – επιχειρηματίας που πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή της Αλαγονίας, καλλιεργώντας φυτά της τοπικής χλωρίδας για λογαριασμό φαρμακοβιομηχανίας και εταιρειών καλλυντικών.
Ήδη έχει αγοράσει ή ενοικιάσει πολλές δεκάδες στρέμματα γης και η καλλιέργεια των φυτών θα ξεκινήσει άμεσα, με προσωπικό - κατά προτεραιότητα - από την περιοχή.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον επιχειρηματία και δήλωσε πως αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για την περιοχή της Αλαγονίας και την αναζωογόνησή της, ενώ ο Δήμος προσφέρεται για συνεργασία, με στόχο την προβολή της περιοχής και του Ταϋγέτου.
Στο μεταξύ, παραδόθηκε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλ. Χαρίτση, το τεχνικό δελτίο για την αναβάθμιση της δημοτικής οδοποιίας της περιοχής Αλαγονίας, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις