Επίθεση στην καλαματιανή αποστολή στη Ρόδο και τραυματισμός Αγαθοκλή Χριστόπουλου από πέτρα!

Πρώτη Δημοσίευση: 10/05/2019 08:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/05/2019 08:16
«Βροχή» από πέτρες , άλλα αιχμηρά αντικείμενα ακόμα και κατσαβίδια, δέχθηκαν για περισσότερη από μισή ώρα, οπαδοί και παράγοντες της Καλαμάτας που βρέθηκαν την Τετάρτη στη Ρόδο, αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Διαγόρας – Καλαμάτα, για τα μπαράζ ανόδου στην Football League. Σε επικοινωνία που είχε το Θάρρος με οπαδούς της «Μαύρης Θύελλας» αυτοί έκαναν λόγο για σοβαρό κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, για αδιαφορία της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε και ο «ισχυρός άνδρας» της Μαύρης Θύελλας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που φρόντισαν παρά τον κίνδυνο να τραβήξουν οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι είναι ενδεικτικά των όσων έζησαν η Ρόδο.
Η ανεπαρκής αστυνομική δύναμη που δεν κατάφερε να προστατεύσει τους φιλοξενούμενους, είναι και σύμφωνα με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, η βασική αιτία των απαράδεκτων αυτών γεγονότων, ενώ ανησυχία για «βεντέτα» υπάρχει εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 3 μ.μ., στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Ωστόσο, όχι μόνο υπάρχει η πρόνοια να ληφθούν αυτή τη φορά τα αναγκαία μέτρα από την Αστυνομία, αλλά και η σύνεση όσων αγαπούν την ομάδα της Καλαμάτας να την προστατεύσουν.
Στην αναμέτρηση της 15ης Μαΐου η Μαύρη Θύελλα θα παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Το 1-0 του πρώτου αγώνα, της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις τη νίκη που ισοδυναμεί με άνοδο στη νέα Football League.
Κι αυτό είναι ένα τεράστιο στοίχημα τόσο για τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλο, όσο και για τον κόσμο που θα πρέπει να πάει στο γήπεδο μαζικά για να εμψυχώσει τους «μελανόλευκους» και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους δημιουργώντας ζεστό, αλλά και υγιές κλίμα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις