Επίσκεψη Μάκη Βορίδη στην εταιρεία Καρούμπαλης Α.Ε

Πρώτη Δημοσίευση: 07/11/2019 11:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/11/2019 11:44
Στη χθεσινή του επίσκεψη στην Καλαμάτα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, βρέθηκε και σε εταιρείες τυποποίησης μεσσηνιακών προϊόντων, μεταξύ των οποίων στις εγκαταστάσεις της Καρούμπαλης ΑΕ στη Μάδαινα, εν όψει έναρξης της ελαιοκομικής περιόδου.
Κατά την παραμονή του εκεί έγινε ξενάγηση του υπουργού και των τοπικών φορέων στο χώρο του ελαιοτριβείου-τυποποιητηρίου της εταιρείας, με στόχο την επεξήγηση της παραγωγικής διαδικασίας και την ενημέρωση σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.
Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που υφίσταται από το 1960, οπότε στο χωριό Λυκότραφο ιδρύθηκε το πρώτο κλασσικό εργοστάσιο επεξεργασίας λαδιού με πιεστήρια.
Έκτοτε με την τεράστια συμβολή των παραγωγών έγινε μετεγκατάσταση και λειτουργία της νέας επιχείρησης Καρούμπαλης Α.Ε. στη Μάδαινα Μεσσηνίας, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας ελαιουργικά μηχανήματα με στόχο την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.
Στην εξέλιξή της το 2010 δημιουργήθηκε τυποποιητική μονάδα εφαρμόζοντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται βάσει των διεθνών προτύπων ασφάλειας τροφίμων, δημιουργώντας μία γκάμα προϊόντων, με τα brand names ΑΕΝΑΟΝ, ELINIKON και ORISON, νέο προϊόν πλούσιο σε πολυφαινόλες κατά του alzheimer, που διατίθενται στην εγχώρια και διεθνή αγορά και επιβραβεύονται συνεχώς για την εξαιρετική τους ποιότητα.
Η Καρούμπαλης Α.Ε. συνεχίζει να εξελίσσεται με κίνητρο πάντα το πάθος για τελειότητα και σεβασμό στην παράδοση και τις οικογενειακές αξίες.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις