Επιδότηση Επιμελητηρίου σε επιχειρήσεις για το "Summer Fancy Food Show " στη Νέα Υόρκη

Πρώτη Δημοσίευση: 19/02/2013 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/02/2013 08:56

 

Επιδότηση Επιμελητηρίου σε συμμετέχουσες επιχειρήσεις

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας προτίθεται να συμμετάσχει, σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, στην 59η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Summer Fancy Food Show ”, που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη, από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, στον εκθεσιακό χώρο Jacob Javits Convention Center.

Θεωρείται, δε, η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση της Βορείου Αμερικής για τα τρόφιμα και τα ποτά και αποτελεί επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Το δε Επιμελητήριο θα επιδοτήσει κάθε επιχείρηση που θα συμμετάσχει με ποσοστό 50%, που αφορά στο κόστος ενοικίασης περιπτέρου 9 τ.μ. και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Επιμελητήριο με την κα Αναστασία Βασιλοπούλου και τον κ. Γιώργο Γκούμα, στα τηλ. 27210 62212, 62215, 62200 ή στο email: [email protected]Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις