Επισκέψεις Δ. Δρούτσα

Πρώτη Δημοσίευση: 22/01/2015 09:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/01/2015 09:35
Τη Μονάδα Υγείας Καλαμάτας Π.Ε.Δ.Υ. επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το Κινημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δημήτρης Δρούτσας, προκειμένου να ενημερωθεί από το διευθυντή της Δημήτριο Καραγλάνη και τους εργαζομένους για τις συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της Δημόσιας Υγείας. 
Αργότερα ο κ. Δρούτσας επισκέφθηκε εταιρείες με εξαγωγική δραστηριότητα, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις τους και ενημερώθηκε για την εξαγωγική τους δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια να υπερβούν την κρίση. 
«Επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό δεν αποτελούν απλώς παράδειγμα προς μίμηση, αλλά δείχνουν και την κατεύθυνση για την ελληνική επιχειρηματικότητα, προκειμένου να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μας δίνουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου μας και να βρούμε νέες διεξόδους. Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά επείγον να λυθούν τα ζητήματα ρευστότητας για αυτές τις εταιρείες, αλλά και να στηριχθεί η θεσμική εκπροσώπησή τους στο εξωτερικό», δήλωσε ο κ. Δρούτσας.
Το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον επικεφαλής της προσπάθειας του Δήμου Καλαμάτας στη διεκδίκηση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021, Έκτορα Τσατσούλη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την υποψηφιότητα της πόλης και τη στρατηγική διεκδίκησης του θεσμού, ο οποίος, όπως δήλωσε ο κ. Δρούτσας, μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία προβολής του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος, όχι μόνο της Καλαμάτας, αλλά και ολόκληρης της περιοχής. 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις