Επισκέψεις του Βασίλη Κοσμόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 11/05/2019 19:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/05/2019 19:00
Προχθές ο Βασίλης Κοσμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε τον ΔΕΔΔΗΕ. Εκεί μίλησε με το διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Καράμπελα, ο οποίος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η Καλαμάτα είναι από τις ελάχιστες πόλεις που διαθέτει υπόγειο δίκτυο, ενώ πρότεινε παρεμβάσεις αισθητικού τύπου στα σημεία που απομακρύνθηκαν οι παλιές κολόνες φωτισμού.
Το απόγευμα επισκέφθηκε το Σύλλογο των ΑΜΕΑ, όπου του εξεφράσθησαν τα παράπονα των μελών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η προσβασιμότητα στην πόλη δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, ο χώρος των γραφείων ακατάλληλος και δεν υπάρχει καμιά μείωση στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ, σχολιάστηκε.
Ο κ. Κοσμόπουλος τόνισε ότι θα ακολουθήσει πολιτική στήριξής τους και είναι αποφασισμένος να συμβάλλει για να αλλάξει η νοοτροπία κάποιων, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότιμη διαβίωση των δημοτών.
Το βράδυ συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλημάτων σάλας (βόλεϊ, μπάσκετ), που τον ενημέρωσαν για τις δυσκολίες στο να επιτελούν το προπονητικό τους έργο απρόσκοπτα.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις