Επισκέψεις του Βασίλη Κοσμόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 14/05/2019 17:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/05/2019 17:28
Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν φιλική «καλημέρα» με τους καταστηματάρχες και τους διερχομένους στην οδό Φαρών. Οι συμπολίτες εύχονταν «καλή επιτυχία» και σε πολλές περιπτώσεις έθιγαν θέματα που τους απασχολούν.
Το απόγευμα επισκέφτηκαν τη Βέργα, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος μπροστά σε μεγάλο αριθμό κατοίκων είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Διαβεβαίωσε ότι θα παρέχει την αμέριστη στήριξή του, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το άστοχο χειρισμό του θέματος.
Στη συνέχεια τέθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την περιοχή και η διαβεβαίωση ότι θα τεθούν σε προτεραιότητα απέσπασε θετικά σχόλια από τους παρευρισκομένους. Ο καθαρισμός των ρεμάτων, τα μέτρα πυροπροστασίας, η στήριξη της αγροτικής παραγωγής, η ίδρυση παιδικού σταθμού, αλλά και η δρομολόγηση για βελτίωση κτηριακής υποδομής των σχολείων, είναι θέματα προτεραιότητας για την επόμενη Δημοτική Αρχή.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις