Επιστολή της ομάδας Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος για την αποχώρησή της από τα “Play – off”

Πρώτη Δημοσίευση: 14/06/2017 18:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/06/2017 18:56
Μετά τα όσα έγιναν κατά τη σύσκεψη του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Νίκου Μπασακίδη, με εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων των “play – off” του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Μαζικού Αθλητισμού (Auto Berlin Ξυλοκόποι,  Μηχανικοί /Επαγγελματίες, Υαλοτεχνική  Βασιλόπουλος), που έλαβε χώρα τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού, η ομάδα Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος μας έστειλε την ακόλουθη επιστολή:
«Ξεκίνησε ως Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων, στη συνέχεια το ονόμασαν Εργαζομένων, ακολούθως το μετονόμασαν σε Μαζικού Αθλητισμού και κατέληξε σε μπάχαλο… Εμείς, ως ομάδα Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, που έχουμε πολύχρονη παρουσία στη διοργάνωση, πανηγυρίζοντας και αρκετούς τίτλους, πάνω απ’ όλα λαμβάνουμε  μέρος για να χαιρόμαστε το παιχνίδι. Στα play  - off δεν κατεβαίνουμε ν’ αγωνιστούμε διότι, όπως μας ανακοίνωσε ο πρόεδρος  του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας κ. Μπασακίδης, αντί για διαιτητές τα παιχνίδια θα σφυρίξουν γυμναστές. Αυτό είναι πρωτοφανές. Παράλληλα, στη σύσκεψη της Δευτέρας μάς ανέφερε: αν θέλετε με αυτά τα δεδομένα να συμμετέχετε, έχει καλώς, αλλιώς μπορείτε  ν’ αποχωρήστε και θα γίνει τελικός με τις δύο ομάδες που επιθυμούν να συνεχίσουν και θα είμαι εγώ διαιτητής. Πληρώσαμε  το παράβολο που μας ζήτησαν και ήταν  450 ευρώ για κάθε ομάδα και θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα με διαιτητές να σφυρίζουν τα παιχνίδια των play – off. Έγινε ένα επεισόδιο με επίθεση ενός ποδοσφαιριστή σ’ έναν διαιτητή σε ένα παιχνίδι της α΄ φάσης. Υπάρχουν  κανονισμοί και κυρώσεις. Αν έγινε επεισόδιο με τον διαιτητή “Α” σ’ ένα αδιάφορο αγώνα, με τους  γυμναστές στα κρίσιμα ματς των Play – off σε ρόλο διαιτητή, τι θα γίνει και τι έκτροπα μπορούν να συμβούν; Αν, λοιπόν, είστε ανίκανοι να οργανώστε ένα Πρωτάθλημα Μαζικού Αθλητισμού και να τελειώσει ομαλά, παραιτηθείτε. Υπάρχουν άλλοι που μπορούν να διαχειριστούν το Πρωτάθλημα Επιχειρήσεων (Επιμελητήριο, όπου ανήκουν οι επιχειρήσεις).
Υστερόγραφο: Όταν ο προϋπολογισμός δεν επαρκεί από λάθος προβλέψεις  σας, υπάρχει έκτακτη επιχορήγηση στον Αθλητικό  Οργανισμό από τις ομάδες;
Σε καμία άλλη πόλη δεν πληρώνουν για τέτοιες διοργανώσεις και σε κανένα άλλο αγώνισμα Μαζικού Αθλητισμού, κύριοι του Αθλητικού Οργανισμού».
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις