Επιτυχημένη η βραδιά λυρικού τραγουδιού με τίτλο «Η δεσποινίς Μαρία Καλογεροπούλου»

Πρώτη Δημοσίευση: 19/09/2017 19:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/09/2017 19:54
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης μια μοναδική βραδιά λυρικού τραγουδιού με τίτλο «Η δεσποινίς Μαρία Καλογεροπούλου», ακριβώς σαράντα χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας και στο πλαίσιο του «2017, Έτος Μαρίας Κάλλας».
Η εκδήλωση αυτή έκλεισε έναν κύκλο εκδηλώσεων που ξεκίνησε ο Δήμος Οιχαλίας εντός του 2017, ενώ για την αναστήλωση – αποκατάσταση της πατρικής οικίας της Μαρία Κάλλας στο Νεοχώριο Ιθώμης, θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις για τις επόμενες ενέργειες του Δήμου Οιχαλίας.
Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο αρχαιολόγος κ. Θέμελης, η κα Πετρούνια εκ μέρους του Διεθνούς Καλλιτεχνικού Κέντρου Athenaeum και ο δήμαρχος Οιχαλίας κ. Σταθόπουλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά τόνισε το όραμα της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία ενός δυναμικού πολιτιστικού τρίπτυχου μεταξύ της Αρχαίας Ιθώμης, της πατρικής οικίας Κάλλας – γεφύρι Μαυροζούμενας και του ναού Επικούριου Απόλλωνος – πηγές Νέδας.
Σε σχετική δε ανακοίνωση του Δήμου Οιχαλίας απευθύνονται ευχαριστίες «στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔ Πελοποννήσου για τη στήριξή τους, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum για τη συνεργασία, το προσωπικό του Δήμου Οιχαλίας και του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ιθώμης για την εθελοντική τους εργασία, καθώς και το Δήμο Μεσσήνης και τους εθελοντές Σαμαρείτες Καλαμάτας για τη βοήθεια που μας προσέφεραν.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, όχι μόνο σε αυτή την εκδήλωση, αλλά και σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις