Επτά νέοι υποψήφιοι με τον Γιώργο Δέδε στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 18/04/2019 09:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/04/2019 09:00
Ο περιφερειακός συνδυασμός "ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο" και ο επικεφαλής της Γιώργος Δέδες ανακοίνωσαν χθες επτά νέους υποψήφιους συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, έχοντας μέχρι σήμερα φτάσει τους έντεκα (11).
Νέοι υποψήφιοι και υποψήφιες είναι οι: Μαρία Βεργινάδη, Στάθης Γεωργακίλα, Γιώργος Γιαλλελής, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Θεόνη Μαυροειδάκου, Ηλίας Μπουντουβάς και Ελένη-Ερατώ Νασοπούλου.
Οι τέσσερις που είχαν ήδη ανακοινωθεί είναι οι: Χαρά Κιουρή, Μιχάλης Μιχαήλ, Στυλιανή Μπακολέα και Γιώργος Ράλλης.
Αναφερόμενος στις νέες υποψηφιότητες, ο κ. Δέδες σχολίασε: "Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο, ακόμη επτά υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Π.Ε. Μεσσηνίας.  Επτά συμπολίτες μας με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή".
Και πρόσθεσε: "Tους ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από εμπειρία, σχέδιο και αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!».
 
Βιογραφικά
 
Βεργινάδη Μαρία, δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας
Είναι μάχιμη δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας από το 2008. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής London Metropolitan University και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο University of North London.
 
Γεωργακίλας Ευστάθιος, μαθηματικός

Ο Στάθης Γεωργακίλας είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ). Τα χρονικά διαστήματα 1990 -1992 και 1993 έως το 2011 διετέλεσε διευθυντής στο Γυμνάσιο Κάμπου Μεσσηνίας.
Είχε ενεργό συμμετοχή σε πολλά σεμινάρια – ημερίδες – συνέδρια, ενώ υπήρξε μέλος οργανωτικών επιτροπών σε παγκόσμια συνέδρια των μαθηματικών που έγιναν στην Καλαμάτα.
 
Γιαλλελής Γεώργιος, οικονομολόγος MPA, τελωνειακός
Ο Γιώργος Γιαλλελής είναι υπάλληλος του Τελωνείου Καλαμάτας. Γεννήθηκε στην Κορώνη το 1971. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος Master στη Δημόσια Διοίκηση.
 
Γιαννόπουλος Παναγιώτης, δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Συμβουλίου της Επικράτειας (ΣτΕ)
Ο  Παναγιώτης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στη Γιάλοβα της Πύλου πριν από πενήντα τρία χρόνια. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο, στις Νομικές Σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και “La Sapienza” της Ρώμης.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αμετανόητος μακρυμάλλης, με αλλόκοτο υπογένειο,  ορκισμένος εχθρός της υποκρισίας και της υστεροβουλίας. Λάτρης και οδοιπόρος των Νέων Δρόμων.
 
Μαυροειδάκου Θεονία (Θεόνη), οικονομολόγος ΜΒΑ λογίστρια Α’ τάξης
Οικονομολόγος, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών & φοροτεχνικός Σύμβουλος μεγάλων εταιριών, λογίστρια Α’ Τάξης, συνεργάτης Σ.Ο.Λ., φορολογική & οικονομική αναλύτρια σε Ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές (Αντέννα) και ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης όσον αφορά στη φιλοξενία στην Καλαμάτα.
 
 
Μπουντουβάς Ηλίας, αγρότης
Ο Ηλίας Μπουντουβάς είναι αγρότης, συνδικαλιστής. Ασχολείται με την παραγωγή κηπευτικών υπό κάλυψη (θερμοκήπια) και ελαιόλαδου. Γεννήθηκε το 1968 στους Γαργαλιάνους, όπου και μεγάλωσε. Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Στις εθνικές εκλογές του 2015 έλαβε μέρος ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών, αντιπρόσωπος του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων, στις ανώτερες Συνεταιριστικές Οργανώσεις. Έχει λάβει μέρος σε αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές δράσεις. Υπήρξε αλληλέγγυος στο «μαύρο» της ΕΡΤ με την εκπομπή "Γη και Ελευθερία" στην ΕΡΑ Καλαμάτας.
 
Νασοπούλου Ελένη-Ερατώ, κοινωνική λειτουργός – ιδιωτική υπάλληλος

Η Ελένη-Ερατώ Νασοπούλου γεννήθηκε στις 20/6/1980 στην Αθήνα, αλλά τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Υπήρξε υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 με το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας και θέτει πρώτη φορά υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις