Ευχαριστίες Λεβεντάκη σε Νίκα για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του!

Πρώτη Δημοσίευση: 07/11/2019 18:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/11/2019 18:33
«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νίκα, για τη συνέπειά του σε όσα έχει υποσχεθεί για το Δήμο Τριφυλίας, για την έμπρακτη υποστήριξή του, καθώς και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου», τονίζει ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, σε ενημερωτική επιστολή του μετά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη στην Τρίπολη, όπου και υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το νέο έργο στο λιμάνι Κυπαρισσίας.
Στην ενημερωτική επιστολή που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τρίτης στο λογαριασμό του συνδυασμού «Άνοδος Τριφυλίας» στο facebook αναφέρεται: «Κατά τη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) συνάντησή μου, στο γραφείο του στην Τρίπολη, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και κατόπιν εποικοδομητικής συζήτησης μαζί του, δίνοντας έμφαση σε ζητήματα μείζονος σημασίας, όσον αφορά στα έργα προτεραιοτήτων για το Δήμο μας, αποφασίστηκαν τα επόμενα: Υπογράφηκε, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή του λιμανιού της Κυπαρισσίας και προωθείται άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες από τον εργολάβο. Επίσης συμφωνήθηκε και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναρτηθεί στο Διαύγεια η απόφαση εκτέλεσης ενός πολύ σημαντικού έργου, όπως αυτού που αφορά στο αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθόπολης, στο οποίο θα είναι τέτοιες οι βελτιώσεις και οι τροποποιήσεις, που θα παραπέμπουν ουσιαστικά σε κατασκευή του εκ νέου. Κύριος στόχος μας να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές και ο απαιτούμενος εξοπλισμός, έτσι ώστε να αποτελέσει έργο απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον, το οποίο θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.
Τέλος, ο περιφερειάρχης κ. Νίκας με ενημέρωσε ότι πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και το έργο της στερέωσης των βραχωδών πρανών και της θεμελίωσης των τειχών του Κάστρου της Κυπαρισσίας. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νίκα, για τη συνέπειά του σε όσα έχει υποσχεθεί για το Δήμο Τριφυλίας, για την έμπρακτη υποστήριξή του, καθώς και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις