Ζητά συνεδρίαση για το δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος – Μεθώνη ο Δημήτρης Καφαντάρης

Πρώτη Δημοσίευση: 17/10/2019 13:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/10/2019 13:01
Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος για τον εθνικό δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη ζητά ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» του τέως δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του Σώματος.
Όπως αναφέρεται: «Κύριε δήμαρχε, το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη συζήτηση αλλά και μεγάλη δημοσιότητα για την πορεία υλοποίησης του έργου "Αναβάθμιση εθνικού δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη". Όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο έργο, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Μεσσηνίας, ένα έργο που αποτελεί όραμα δεκαετιών για τους συνδημότες μας και συνδέεται άρρηκτα με την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας λόγω της μεγάλης προστιθέμενης αξίας που θα δώσει στον τόπο μας, ένα έργο που πρωτίστως ενδιαφέρει το Δήμο Πύλου - Νέστορος. Πρόσφατα δημοσιεύματα με πληροφορίες που διαχέονται, αναφέρουν ότι το έργο βρίσκεται "κολλημένο" στη γραφειοκρατία.
Κύριε δήμαρχε, ζήτω την άμεση σύγκληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, βάσει του νόμου 4555/2018 άρθρο 74 παράγραφος 2, με μοναδικό θέμα "την πορεία υλοποίησης του έργου της αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαμάτας- Πύλου -Μεθώνης " παρουσία των μελών των τοπικών συμβουλίων, των φορέων του Δήμου μας, των επαγγελματιών και επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Σκοπός της συνεδρίασης είναι να χαράξουμε κοινή πορεία, προκειμένου να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια και να προχωρήσει η γρήγορη υλοποίηση του έργου».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις