Ηλίας Κανάκης: Έγκλημα διαρκείας στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Πρώτη Δημοσίευση: 26/01/2018 19:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/01/2018 19:58
Για μια ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες παράνομων πράξεων που σχετίζονται με το Δήμο Πύλου – Νέστορος και τη χωματερή του Αγίου Νικολάου στην Πύλο. Οι καταγγελίες της κας Δήμητρας Λυμπεροπούλου, που μιλούν για παράνομη μεταφορά σκουπιδιών του Δήμου Οιχαλίας στο Δήμο Πύλου – Νέστορος, έρχονται να προστεθούν στην καταγγελία του συνδυασμού μας (Απρίλιο του 2016), όταν είχαν συλληφθεί επ' αυτοφώρω οδηγοί του Δήμου Οιχαλίας και στελέχη του Δήμου Πύλου – Νέστορος να μεταφέρουν παράνομα απορρίμματα στη χωματερή του Αγίου Νικολάου.
Είναι εμφανές πλέον ότι μιλάμε για ένα έγκλημα διαρκείας κατά του περιβάλλοντος, αλλά και των κατοίκων του Δήμου μας. Είναι εμφανές πια ότι ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος παίζει με την υγεία των κατοίκων. Δε φτάνει που η εναπόθεση των απορριμμάτων του Δήμου μας γίνεται με παράνομο και επιβλαβή τρόπο για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αλλά προκύπτει, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ότι ο Δήμος μας έχει μετατραπεί σε χωματερή και για άλλους Δήμους της Μεσσηνίας.
Η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος «Κοινωνία σε Κίνηση» για μια ακόμα φορά ζητάει:
1) Την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα
2) Την άμεση παρέμβαση των κρατικών υπηρεσιών, προκειμένου να προστατευθούν το περιβάλλον και η δημόσια υγεία.
3) Την άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
4) Την άμεση απάντηση του δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Καφαντάρη, ως προς τις καταγγελίες της κας Δήμητρας Λυμπεροπούλου.
Καλούμε τις συλλογικότητες και τους φορείς του Δήμου Πύλου – Νέστορος να μην επιτρέψουν τη συνέχιση του εγκλήματος που γίνεται στην περιοχή μας. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να ενεργοποιηθούν, προκειμένου να σταματήσουν τα παιχνίδια με την υγεία μας.
Σε κάθε περίπτωση η παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση» δηλώνει ότι δε θα επιτρέψει σε έναν ανίκανο και επικίνδυνο δήμαρχο να μετατρέψει την Πύλο και το Δήμο Πύλου – Νέστορος σε χωματερή της Μεσσηνίας. Δηλώνουμε ότι θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα (νομικά και πολιτικά), προκειμένου να μπει ένα τέλος στο έγκλημα διαρκείας που γίνεται στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.
Ηλίας Κανάκης
Επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε κίνηση» Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις