Η «κούπα» του πρωταθλητή στο Καλό Νερό – Στον έβδομο ουρανό για την άνοδο!

Πρώτη Δημοσίευση: 06/05/2018 10:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/05/2018 10:05
Στον έβδομο ουρανό βρίσκεται από χθες το Καλό Νερό μετά την επίσημη στέψη της τοπικής ομάδας, του ΠΑΟ Καλού Νερού, ως πρωταθλητή Β’ τοπικής και την άνοδό του στην Α1 κατηγορία, μετά μάλιστα και από το χθεσινή τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Βαλύρας όπου ο ΠΑΟ Καλού Νερού ήταν πραγματικά σαρωτικός και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το επιβλητικό 6-1!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε η απονομή της «κούπας» του πρωταθλητή και το τρελό γλέντι ξεκίνησε από το γήπεδο της Κυπαρισσίας και συνεχίστηκε στο «Πέτρινο Μπαλκόνι» στο Καλό Νερό, όπου διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλοι της ομάδας γιόρτασαν τη σπουδαία πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Δηλώσεις:
Πρόεδρος ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλης Σπηλιώτης:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Καλού Νερού για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Να τους ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχουνε πάντα επιτυχίες, πάντα ανόδους, όσο μπορούνε να φτάσουνε την ομάδα τους πιο ψηλά γιατι είναι μια ιστορική ομάδα και ό,τι καλύτερο»

Προπονητής ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ Νερού, Σάκης Διονυσόπουλος:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τη διοίκηση, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλο το τμήμα! Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Θα μας μείνει αξέχαστη! Και του χρόνου, να ’μαστε καλά!»

Πρόεδρος ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ, Διονύσιος (Σάκης) Γαλάνης:
«Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, κάποιους ανθρώπους που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα φέτος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο προπονητής και οι παίκτες κυρίως, για την παρουσία τους και τον αγώνα που έκαναν, οι χορηγοί, οι οποίοι ήταν πάρα πολλοί, όπως και όλο το χωριό, με τη μικρή συμμετοχή ο καθένας όπως μπορούσε. Και επίσης, αυτό το πρωτάθλημα θέλω να το αφιερώσω σε κάποιους ανθρώπους που δεν είναι σήμερα εδώ. Θέλω να το αφιερώσω σε δύο πρώην προέδρους που “έφυγαν” νωρίς από τη ζωή, όπως ο Αριστείδης ο Γκόγκας και ο Παναγιώτης ο Γκόγκας, έναν πρώην παίκτη της ομάδας, τον Αντώνη το Βουδούρη, όπως επίσης και στο μεγαλύτερο παράγοντα που υπήρχε στο Καλό Νερό, το Γιώργο τον Κλεφτάκη. Σε αυτούς αφιερώνουμε την πορεία φέτος και το πρωτάθλημα. Όσο για την επόμενη χρονιά, θα τα δούμε, εφόσον συνεδριάσουμε την άλλη εβδομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία. Πιστεύουμε σε ό,τι καλύτερο και ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε»

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις