Η Αλειφέρη «αδειάζει» Κατσίβελα για τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2017 18:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2017 18:43
Με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «Θάρρους» σχετικά με τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, των οποίων η μελέτη είναι έτοιμη, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις της!
Απέχουν, λοιπόν, της αληθείας όσα δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, σχετικά με τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, για τα οποία είπε ότι ακόμα συντάσσονται οι μελέτες, αφού η μελέτη των αρδευτικών δικτύων, ολοκληρωμένη και πλήρης, έχει παραληφθεί αρμοδίως από το ΥΠΑΑΤ εδώ και ένα χρόνο, από τον Απρίλιο του 2016!

Η κα Αλειφέρη τόνισε σχετικά: «Θέλω να επαναβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μα και του ίδιου του περιφερειάρχη, που το παρακολουθεί προσωπικά, για τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος! Όπως γνωρίζουμε, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πλήρως, άρα αυτό που μένει είναι το επόμενο διάστημα να γίνει η ένταξη του έργου, προκειμένου αυτή, πραγματικά, η δυναμική περιοχή να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο έργο και να της δώσει άλλες προοπτικές και δυνατότητες…»!

Του Ηλία Γιαννόπουλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις