Η ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας έκοψε το νερό σε σπίτια, για οφειλές, παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Πρώτη Δημοσίευση: 01/01/2013 20:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/01/2013 18:30

 

 

Δημοτική αναλγησία και βαρβαρότητα στην Κυπαρισσία

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς «χτύπησε» η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Κυπαρισσίας  (ΔΕΥΑΚΥ) και έκοψε το νερό σε σπίτια ακόμη και για οφειλές 50 ευρώ και λιγότερο!
Αγανακτισμένοι πολίτες, με θλίψη, διαπίστωσαν πως συνεργείο της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας, εκτελώντας εντολές της διοίκησής της, προφανώς σε συνεννόηση και με την "έγκριση" της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και του δημάρχου Κώστα Κόλλιας, τη Δευτέρα - παραμονή της Πρωτοχρονιάς - προχώρησε στη διακοπή υδροδότησης οικιών, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν ανεξόφλητες οφειλές στην ΔΕΥΑΚΥ!
Βλέπετε στη φωτογραφία το σημείωμα της ΔΕΥΑΚΥ για τη διακοπή της υδροδότησης, που άφηνε το συνεργείο όταν έκοβε το νερό!

«Αυτό είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Άγιες μέρες, χρονιάρες μέρες, παραμονή Πρωτοχρονιάς να κόβουν το νερό, για οφειλή  λίγων ευρώ», είπε στο «Θ» κάτοικος της Κυπαρισσίας στο σπίτι του οποίου έκοψαν το νερό. «Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του δήμου Τριφυλίας και της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας; Αυτή είναι η ευαισθησία τους; Αναλγησία και βαρβαρότητα δείχνει και αναδεικνύει η πράξη τους να κόψουν το νερό παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να μας αφήσουν χωρίς νερό τέτοιες μέρες. Αίσχος και ντροπή τους.», μας είπε οργισμένος.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας, τί έχει να απαντήσει;
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ, τί έχει να πει;
Ο δήμαρχος Τριφυλίας, οι επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος μειοψηφίας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, τί λένε;

Του Ηλία Γιαννόπουλου

 

 Σχόλια

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ(ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 61,50 ΠΡΟΣΤΙΜΟ.ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.Η ΔΕΥΑΚΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 61.50.ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Η.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ (ΔΗΛ. ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ) Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 61,50 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Η Δ.Ε.Υ.Α ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΟΜΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 61,50 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΜΗΓ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ.

Η καταγγελία έγινε σε εμένα από κάτοικο της Κυπαρισσίας που έμεινε το σπίτι του παραμονή της Πρωτοχρονιάς χωρίς νερό. Η φωτογραφία με την ειδοποίηση, στο ρολόι του, δείχνει ακριβώς τί συνέβη. Ρώτησα και μου απάντησε ο δυστυχής άνθρωπος, που έμεινε χωρίς νερό παραμονή Πρωτοχρονιάς, ότι δεν είχε οφειλές ενός ή και παραπάνω έτους, αλλά μία οφειλή και μου ανέφερε και συγκεκριμένα το ποσό της οφειλής του. Επειδή η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι εργάσιμη, έπρεπε ο άνθρωπος (όπως και άλλοι άνθρωποι που μπορεί να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση του) να μείνει χωρίς νερό; H Πρωτοχρονιά, ως γνωστόν είναι αργία, οπότε έπρεπε καρτερικά να περιμένει δύο μέρες μέχρι να πάει στη ΔΕΥΑΚΥ για να κανονίσει για την εξόφληση της οφειλής του; Και, όταν ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος, δεν έχει νερό και βλέπει στο ρολόι του το σημείωμα, που έχουμε και στη φωτογραφία, το οποίο αναφέρει για προσωρινή διακοπή, πού να ξέρει και πού να πάει το μυαλό του σε βάνες και διακόπτες κτλ; Αν η ΔΕΥΑΚΥ, ο πρόεδρός της, το Διοικητικό της Συμβούλιο, ο δήμαρχος Τριφυλίας, οι επικεφαλής των μειοψηφιών στο Δ.Σ. και οι δημοτικοί σύμβουλοι θεωρούν πως έκανε καλά η ΔΕΥΑΚΥ και έκοψε το νερό παραμονή Πρωτοχρονιάς, ας βγουν δημόσια να το πουν! Τα ερωτήματα, άλλωστε, που απευθύναμε, μέσα από το ρεπορτάζ, είναι δημόσια και δημόσια ας είναι - και καλοδεχούμενη - η όποια επίσημη απάντηση!

ΑΡΧΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΓΙΩΡΓΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ. ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕΣ?ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 61 ΕΥΡΩ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ? Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΤΟ ΠΟΣΑ ΤΡΙΜΗΝΑ/ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚΥ. Η ΔΕΥΑΚΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΟΤΑΝ ΤΗ ΛΑΒΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

Κυριε ανώνυμε κ κύριε ΚΩΣΤΑ τα πράγματα αλίμονο αν δε τα λέγατε όπως σας συμφέρει. Δεν μιλάμε όμως για οφειλή ενός χρόνου μιλάμε για λογαριασμό ο οποίος είχε λήξει Ενα μήνα.πρωτον αυτο κ δεύτερον όσο αναφορά την προσωρινή διακοπή τι εννοείται με αυτο; λέμε ότι Δεν υπήρχε νερο!κ μετα απο έξι ωρες αναμονής, διαπιστώθηκε ότι η ΔΕΥΑ κυπαρισσιας είχε κλείσει την παροχή αφήνοντας Ενα σημείωμα!ο καταναλωτής που όφειλε να το ξέρει αυτο μήπως έπρεπε να ειναι κ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ;Τρίτον μην ξεχνάτε ότι το νερο ειναι φυσικό αγαθό. Και όλο αυτο έγινε παραμονη πρωτοχρονιας που ειναι λοιπόν η ανθρωπιά σας κ τι θέλετε να μας πείτε με αυτά που γράφετε....ντροπή κ τίποτα αλλο!

ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.ΤΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 1.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3 ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ.Ο ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΥΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 4ο ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. 2.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. 3.ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ. 4.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ,ΜΙΑ ΒΡΥΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ. 5.Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 61.50 ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.

afou den pirate apo ena stiliri kai na mpokarete sta grafia na tous stilete na kanoun protoxronia sto nosokomio kala sas kanoun afti den katalavenoun apo logia

Με δυσκολία κατάλαβα τι έγραφες γτ λείπαν κάτι γράμματα απο λέξεις,αλλά μάλλον δεν θα είσαι κ έλληνας,οπότε οκ. Στην ΔΕΗ,και στο κινητό σου και όπου χρωστάς με το στιλιάρι πας? Και πώς βγαίνεις? Άμα δε θες να πληρώνεις νερό και ρεύμα κλπ...άναβε φωτιά με ξύλα δίπλα στο ποτάμι και πίνε και έχε φως τσάμπα... Και Ηλία.Γ. το άρθρο ήταν απίθανο,μπράβο,αλλά σκέτη παραπληροφόρηση...Να μην τους ήξερες στη Δευακυ να πω οκ...αλλά όταν ξέρεις πως λειτουργούν εφόσον ο πατέρας σου ήταν πρώην πρόεδρος,και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία,και να γράφεις αυτά που γράφεις,γιατί ένας στην αποβάθρα χρώσταγε και δεν ήξερε να ανοίξει το διακόπτη που ξέρω μέχρι και εγώ να τον ανοίγω.Ε αυτό είναι κουλό.... Φιλιάα...με όνομα και επίθετο...

Μία απορία έχω και ρωτάω: Ο δήμος πληρώνει το νερό που χρησιμοποιεί σε κτήριά του, σε σιντριβάνια και ντουζιέρες, για πότισμα των λουλουδιών στα πάρκα και αλλού; Έχει πληρώσει ή οφείλει στη ΔΕΥΑΚΥ; Ένα αυτό. Δεύτερο: Η ΔΕΥΑΚΥ έχει αποδώσει στο δήμο Τριφυλίας το χαράτσι που πληρώνουν οι κάτοικοι της Δ.Ε. Κυπαρισσίας για πολιτιστικό τέλος; Όταν ο δήμος και η ΔΕΥΑΚΥ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, μετά να ζητήσουν να είναι εντάξει και οι πολίτες που υποφέρουν από τα μέτρα και τα χαράτσια!

ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ Η ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΑΠΟ' ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ 6 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ? ΓΤ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑΙ Η ΟΥ?ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕ ΘΑ Σ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ?ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ Κ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ Ν ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Κ ΜΙΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις