Η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων θα «παίξει» στη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Πρώτη Δημοσίευση: 12/07/2018 09:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2018 09:25
Σπουδαία αναγνώριση και τιμή αποτελεί για το Δήμο Τριφυλίας και το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων η συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στη συναυλία των Scorpions τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών.
Μάλιστα, χθες στη σελίδα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων στο facebook «ανέβηκε» σχετική ενημέρωση στην οποία αναφέρεται: «Η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως θα λάβουμε μέρος στη συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος των Scorpions τη Δευτέρα στις 16 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών. Θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πλαισιωμένοι από φίλους και εξαίρετους μουσικούς δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, ενορχηστρωμένες και προσαρμοσμένες για ορχήστρα πνευστών από το μαέστρο Παναγιώτη Βλάχο. Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών ζήτησε τη συμβολή του κ. Παναγιώτη Βλάχου, ώστε στη συναυλία να υπάρχει παρουσία Φιλαρμονικής και προς μεγάλη μας τιμή ο πρώην αρχιμουσικός μας, μας εμπιστεύτηκε και συνεργαστήκαμε ώστε να κάνουμε μια από τις εκπλήξεις της βραδιάς.
Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς που λαμβάνουν μέρος σε αυτή την απαιτητική προετοιμασία με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό και πιστεύουμε πως υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού κ. Παναγιώτη Βλάχου και του αρχιμουσικού μας κ. Σωτήρη Αλεξόπουλου, θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα!
Εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, Φώτης Π. Παναγιωτόπουλος».
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις