Η εφημερίδα «Πήδασος» και ο δρόμος Καλαμάτας- Πύλου- Το πρωτοσέλιδο του «Θ» στον ALPHA (βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 13/11/2018 08:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/11/2018 08:07
Το δημοσίευμα της εφημερίδας "Πήδασος" από το 1932 για την αναγκαιότητα κατασκευής του δρόμου Καλαμάτα- Πύλος και η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα- στο περιθώριο της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA- στο γραφείο του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, όπου και έμαθε για το διαχρονικό αίτημα των Μεσσηνίων, έκανε το δικό του βήμα… δημοσιότητας.
Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, οπότε και έγινε γνωστή η στιχομυθία του πρωθυπουργού με το δημοσιογράφο, ενώ είχαμε αναφορές και από άλλα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Χθες, ο Δήμος Βερύκιος γνωστοποίησε το γεγονός στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "HAPPY DAY", ευχαριστώντας τα μεσσηνιακά Μέσα Ενημέρωσης για το ενδιαφέρον, ενώ παρουσίασε και ένα διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Υποδομών, στον οποίο ο δεύτερος διαβεβαίωνε ότι υπάρχει και η μελέτη και το χρηματοδοτικό εργαλείο (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων).
Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του τις προηγούμενες ημέρες στην Πύλο ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες, αναφερόμενος στο δρόμο Καλαμάτα- Ριζόμυλος - Πύλος- Μεθώνη, σημείωσε ότι ο τρόπος χρηματοδότησης δεν έχει αποφασιστεί ακόμα!
Παράλληλα, πληροφορίες από το υπουργείο Υποδομών ανέφεραν ότι έχει προκριθεί η ιδέα της παράτασης της σύμβασης παραχώρησης (σ.σ. υπέρ του ΜΟΡΕΑ).
Αυτό που απομένει τώρα είναι να δούμε πότε θα αρχίσουν τα έργα ή εάν ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Τσίπρα…
Α.Π. 
Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις