Η Ηλιάνα Κονδυλοπούλου επιστημονική συνεργάτις του δημάρχου Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 18/09/2019 09:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2019 09:26
Η ειδική συνεργάτις του πρώην δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, Ηλιάνα Κονδυλοπούλου, προσλαμβάνεται ως επιστημονική συνεργάτις του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη. Η απόφαση πρόσληψης δημοσιεύθηκε χθες στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: Ω0ΚΔΩΗΕ-ΟΝ9 ύστερα από δημοσίευση γνωστοποίησης για την πλήρωση μιας θέσης επιστημονικού συνεργάτη ως συμβούλου του δημάρχου Τριφυλίας σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης.
Η κα Κονδυλοπούλου έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πτυχίο και ειδικότητα Π.Ε. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.
«Προσλαμβάνουμε την Ηλιάνα Κονδυλοπούλου του Παναγιώτη ως επιστημονική συνεργάτιδα για την επικουρία του δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά, για θέματα σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών», αναφέρεται στην απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας.

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις