Η μελέτη Καλαμάτα – Ριζόμυλος στα Δ.Σ Καλαμάτας και Μεσσήνης μέσα στην εβδομάδα…

Πρώτη Δημοσίευση: 19/12/2016 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/12/2016 08:55
Μέσα στην εβδομάδα και το πιθανότερο την ημέρα που το κυβερνητικό κλιμάκιο θα εγκαινιάσει τον περιμετρικό της Καλαμάτας, αναμένεται να φθάσει στα Δημοτικά Συμβούλια Μεσσήνης & Καλαμάτας η πολυαναμενόμενη μελέτη του «Μορέα» για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος.
Αυτό έκανε γνωστό ο δήμαρχος Μεσσήνης κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν έκρυψε δε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η μελέτη αυτή περιλαμβάνει τους 3 κόμβους που είχε ζητήσει, ώστε να συνδέεται και η Μπούκα με το νέο δρόμο, αλλά και ο ορεινός όγκος της Μεσσήνης. Επίσης, έκανε γνωστό ότι μεγάλο μέρος του δρόμου που προβλέπει η μελέτη αφορά και νέα χάραξη, και έκλεισε σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια άκρως ρεαλιστική μελέτη, που θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.
Από την πλευρά του, ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να ζητήσει από τους μελετητές και μια προσέγγιση του κόστους, τόσο αυτής της μελέτης όσο και της παλιάς με τη «νέα χάραξη», ώστε να μπορέσει και το Σώμα να τις συγκρίνει όταν θα έρθει η ώρα.
 
Του Κώστα Γαζούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις