Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας έκοψε την πίτα της

Πρώτη Δημοσίευση: 15/01/2019 20:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/01/2019 20:35
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.
Εκ μέρους του δήμαρχου προσήλθε η αντιδήμαρχος Π. Ντίντα , η οποία και χαιρέτισε την εκδήλωση. Παρευρέθησαν, επίσης, εκπρόσωποι της κίνησης "Καλαμάτα τόπος ζωής" με επικεφαλής την Τόνια Κουζή, υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, και πλήθος φίλων, που απόλαυσαν την ιδιαίτερη φιλοξενία και οργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Ενθουσιασμένοι, δε, έμειναν όλοι και όλες από το χειροποίητο δώρο (μία μάσκα) που τους προσφέρθηκε με την είσοδο στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Γαλαξίας». Στη συνέχεια απόλαυσαν τα πλούσια και γευστικότατα φαγητά που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Δ.Σ. και τη όμορφη ζωντανή μουσική.
Η κυρία Σιγαλού ήταν η τυχερή της βραδυάς που κέρδισε το φλουρί της πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα χειροποίητο στεφάνι από μπρούτζινα φύλλα αμπέλου φιλοτεχνημένο από την πρόεδρο και τοποθετημένο σε πλέξι γκλας, το οποίο προσφέρθηκε μέσα σε ένα υπέροχο κουτί που κατασκεύασε η Βίκυ Λαμπρινοπούλου.
Το δε γλέντι ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορό από πολλούς καλεσμένους.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις